!!!

Jag har väll inte så mycke att säga denna gång, men däremot visa om man följer länken på
www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp

Det är ju så man blir rädd för mänskligheten

EN GAMAL MAN GÖR SÅ GOTT HAN KAN

Alla byar i världen har minst en filur som är lokal kändis så även denna byJag är en äldre herre i en by norr om metropolen Haparanda, i denna by har jag många bekanta som jag gärna hälsar på eftersom jag är ensam på min gård. En dag var jag hos min granne och drack kaffe och pratade men ack detta kaffe satte igång mina tarmrörelse och fick bråttomt till WC men precis när jag fick ner mina byxor så släppte fördämningen och den vackra vita toastolen blev brun. I min skam tackade jag för kaffet och gick hem för att vänta på vad min kära granne skulle säga om detta förtret, ovett fick jag och portförbud till deras WC.
 
Senare denna vecka gick jag till en annan bekant men denna gång väl förberedd med eget toapapper i fickan ifall min mage skulle reagera lika häftigt på kaffe även denna gång och för att slippa denna skam med bruna toaletter hos mina vänner skulle jag göra mina behov i ett skogsbryn. Som jag förutsatt så satte även denna kopp kaffe fart min tarm men jag gick ut denna gång men hann inte riktigt fram och var helt enkelt tvungen att göra mina behov bakom ladugården.

En tid gick och mina spår blev avslöjade så även här fick jag mig en skopa ovett och en frågan om varför jag inte använde toastolen den var ju mycke närmare än ladugården, men jag kunde ju inte tala om för denna goa herre vad som hänt med andras toaletter och tyckte att jag gjorde dem en stor tjänst som gjorde mina behov ute.

Jag är en försynt gammal man och vill ingen illa så jag gör så gott jag kan.

RSS 2.0