våldet på stan ökar

Och dem flesta skulle nog säga att det är för mycke ungdomar som går lösa utan vuxen uppsyn, men vad gör man när det är VUXNA som står för våldet?

Mitt bonusbarn hade varit förbi här och ätit några macker och en kopp varm choklad påföljt av kanelbulla efter att hon hade visat stan för några klasskompisar från kalix, efter ett tags surrande så ringde hon sin mamma och undrade om hon kunde hämta henne eftersom hon kände sig lite trött, men hon var i en affär i torneå så flickan klädde på sig och skulle gå ut när hon tvekade och säger - vet du vad det värsta är med vintern! det är att det är så mörkt.
 
Ca 20 minuter senare ringer hon till mig och är alldeles chockad och säger att när hon gick på esplanaden mitt emot gamla ica mellan det blå och bruna tegelhuset så mötte hon en man i 40-50 års ålder i blå jacka, glasögon,skäggig och ser allmänt ovårdad ut i normal längd och vikt, och precis när dem hade gott om varandra på trottoaren så vänder han sig om och säger djävla ligist och dunkar till henne i ryggen med knytnäven.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0